OH_Banner_300250

Oh-Dent

Oh-Dent

Oh-Dent är ett initiativ av två tandsköterskor som saknade ett positivt yrkesnätverk för tandvårdsbranschen.

Vårt yrkesnätverk består delvis av ett diskussionsforum men även olika evenemang och aktiviteter för alla inom branschen. Våra ledord är gemenskap och positivitet

Syftet med initiativet är att skapa en rolig och givande gemenskap. Vi vill motivera, inspirera och engagera alla olika yrkesgrupper inom tandvården. 

Oh-Dents ambitioner är att ta del av vad som händer och sker i tandvården och dela med oss till nätverket. Det kan handla om allt mellan himmel och jord. Nya produkter, tips, arbeten.
Vi hoppas på att kunna bjuda in våra medlemmar till roliga och unika event där alla yrkesgrupper inom tandvården kan mötas och mingla tillsammans. 

Oh-Dent – nätverk för alla inom tandvårdsbranschen.

Nina & Moa Initiativtagare Oh-Dent

Nina Karhu

Nina har 12 års erfarenhet inom tandvårdsbranschen och har arbetat som tandsköterska inom Folktandvården ett par år, men främst på privat klinik. Hon har arbetat mycket med specialfall inom endodonti, extraktioner och implantatkirurgi och tycker att det är väldigt roligt.

2020 började Nina som lärare för tandsköterskeutbildningen i Bromma och blev senare också utbildningsledare. Idag arbetar Nina som systemkoordinator på Aqua Dental och trivs väldigt bra.

”Jag har en nyfiken passion för tandvården och att hålla sig up-to-date med vad som händer och sker inom branschen. Min ambition är att dela med mig av det till både studerande och kollegor”

Nina_Moa_Tandskoterskor
Nina och Moa

Moa Svedin

Moa utbildade sig till tandsköterska 2015 och har arbetserfarenhet från både folktandvården och privat klinik. Hon tycker det är superkul med barntandvård och profylax. Moa gillar också administration och IT.

Nu arbetar hon inte längre kliniskt utan är marknadskoordinator på FRENDA som är ett molnbaserat system för journal och röntgen. Moa studerar även en kandidat inom informationsarkitektur och drömmer om att hjälpa tandvårdskliniker med innehållsproduktion och webbdesign i framtiden

”När jag utbildade mig till tandsköterska saknade jag ett roligt och positivt nätverk där alla tandvårdsbranschen kände sig välkomna”

#ohdent

Samarbeten och Sponsorer

Sponsorer

sensodynedental
frendajournal
Curaprox
The_Humble_Co_
Ekulf
GAMA_logo
Delladental
Flux

Samarbeten

Tandskoterskan

Tandsköterskan Johanna Ene

  • Driver Tandskoterskan.net
  • Krönikör på Dental24.se
  • Föreläser om tandsköterske-yrket
Tandsköterskor
Nina, Johanna och Moa (Swedental 2022)

Lyssna på avsnittet med Moa från Oh-Dent och Tandsköterskan Johanna Ene i Blodad tand podcast

blodadtand_podd

Evenemang

Kommande

Håll utkik i vår eventkalender 🤩

Nätverk

Scanna QR-koden eller klicka på knappen ”Till Facebookgrupp” för att ansöka om att gå med i Oh-Dents diskussionsgrupp

Kontakta oss

Kul att du vill komma i kontakt med oss! 
Kontakta oss direkt via Instagram , Facebook eller e-post oh-dent@klinikkonsulten.se